Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Welkom bij Zakenkantoor Tom Lagae Debrabandere

Bel 051 31 63 67 of 0475 64 74 84 of mail ons

Nieuws

Week van de Mobiliteit: Ga jij #goedopweg?

Zoals de traditie het wil, komt heel Europa tijdens de Week van de Mobiliteit weer in actie voor meer duurzame mobiliteit. Doe je mee met de Strapdag of laat je de auto staan op de Trein-Tram-Busdag en autoloze zondag?

Zijn zonnepanelen verzekerd in je brandverzekering?

Als je zonnepanelen op je dak hebt liggen, zijn die dan automatisch verzekerd in je brandverzekering? En moet je je verzekeraar verwittigen wanneer je zonnepanelen hebt? Je leest het hier.

Ongeval op school: wat vergoedt de schoolverzekering?

Je kinderen gaan opnieuw naar school. Dat wordt weer wennen aan stilzitten in de klas en huiswerk maken. Wees maar zeker dat ze zich tussendoor eens goed zullen uitleven!

Wat dekt de schoolverzekering?

Binnenkort gaan je kinderen opnieuw naar school. Dat wordt weer wennen aan stilzitten in de klas en huiswerk maken. Wees maar zeker dat ze zich tussendoor eens goed zullen uitleven!

Hoe wapent uw bedrijf zich best in deze ‘hacktic times’?

Digitalisering is alomtegenwoordig. Ook al zorgen nieuwe digitale toepassingen vaak voor meer efficiëntie, toch zijn er een aantal negatieve gevolgen. Niet het minst de stijgende cijfers inzake cybercriminaliteit.

Wat met arbeidsongevallen tijdens thuiswerk?

Telewerk wint aan belang, onder andere door de gedwongen aanpassing tijdens de pandemie. De voorspelling is dat de behoefte aan telewerk ook de komende jaren enkel nog zal toenemen. Hybride werken wordt dus de toekomst. En dat is een goede zaak.

Begin nu met pensioensparen en profiteer volgend jaar al van het fiscale voordeel.

Wat zou u graag doen als u met pensioen bent? Met de kleinkinderen naar de bioscoop, eens goed gaan eten met de familie, af en toe een citytrip of wat cultuur opsnuiven…? We willen toch allemaal genieten van onze oude dag?

Fietsdiefstal voorkomen: hoe vermijd ik dat mijn fiets gestolen wordt?

Wees fietsendieven te slim af. Met de diefstalpreventietips van Baloise kun je fietsdiefstal voorkomen. Wordt je fiets ondanks deze tips toch gestolen? Wij vertellen wat je kunt doen.

Rijden met teenslippers, laarzen of op blote voeten

Bij warm weer, op vakantie of thuis, zetten sommigen zich blootsvoets achter het stuur of dragen ze bij het rijden (teen)slippers – ook teensletsen genoemd -, “flip flops”, of schoeisel dat amper aan de voeten houdt.

Verzekert de brandverzekering je tuin en zwembad?

Je brandverzekering beschermt je gebouw en vaak ook je inboedel. Voor alles rondom je huis - zoals je tuin, zwembad of trampoline - is er soms slechts een beperkte dekking of helemaal geen dekking. Hoe los je dit op?