Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Welkom bij Zakenkantoor Tom Lagae Debrabandere

Bel 051 31 63 67 of 0475 64 74 84 of mail ons

Tips

Ik leende de nieuwe fiets van mijn buurman en viel ermee waardoor de fiets vernield is. Komt mijn familiale verzekering tussen voor de schade aan de fiets?

Neen. Als je iets van iemand anders leent – met zijn of haar toestemming natuurlijk – dan gaat het in feite om een “contract”, namelijk een contract van bruikleen. Ook al heb je dat helemaal niet schriftelijk vastgelegd.

Zekerheid voor je webshop!

Wie een webshop start denkt er niet altijd aan dat het misschien toch niet onverstandig is om zich voor een aantal risico's in te dekken.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn kind dat op bivak trekt met de jeugdbeweging?

Als uw kind lid is van een grote jeugdbeweging zoals Chiro, Scouts & Gidsen, KSA, KSJ,… is uw zoon of dochter via de standaard ledenpolis verzekerd voor zijn of haar burgerlijke aansprakelijkheid, voor eigen letsels en is rechtsbijstand meesta

Schadegevallen door minderjarige kinderen van gescheiden ouders: wie betaalt wat?

De BA Gezin of de Familiale verzekering komt tussen bij schade aan een derde partij, veroorzaakt door de houder(s) van de verzekering en zijn/hun gezinsleden. Maar wat als de schade veroorzaakt wordt door een minderjarig kind van gescheiden ouders

Zin of onzin van een Familiale Verzekering.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: al is de familiale verzekering niet verplicht, eigenlijk moet je als goeie huisvader altijd een dergelijke polis afsluiten.