Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Welkom bij Zakenkantoor Tom Lagae Debrabandere

Bel 051 31 63 67 of 0475 64 74 84 of mail ons

Beleggen

Voor wie?

Iedereen die reeds wat spaargeld opzij heeft gezet en al aan pensioensparen doet komt in principe in aanmerking om eventueel extra rendement te halen uit een (eerste) belegging.

Beginner of kenner, één zaak is zeker: om uw geld zo optimaal mogelijk te beleggen bent u nergens beter af dan bij ons. Onze combinatie van expertise, know how en passie voor dit beroep vormen dé ideale vertrouwensbasis voor duizenden klanten…

Ons kantoor heeft tal van nieuwe beleggingsproducten in huis. Naast spaarrekeningen, termijnrekeningen, kasbons en fondsen, bieden wij tevens beleggingsproducten van Econopolis, Amundi, CPR, First Eagle, Carmignac, Ethenea, Rothschild, Triodos enz. aan.

Ons aanbod bevat ook diverse obligatiefondsen in allerlei verschillende munten.

We kunnen u alle soorten beleggingsverzekeringen aanbieden. Alles wordt op professionele basis opgevolgd en u ontvangt regelmatig een actualisering van de prestaties van de op door u ingetekende fondsen.

Op regelmatige tijdstippen contacteren wij onze klanten voor een grondige evaluatie en bespreking…
Deze totaalaanpak inclusief regelmatige info – avonden gaat dan ook een stuk verder dan de dienstverlening bij vele andere banken.

Weetje

Wat is het verschil tussen een obligatie, staatsbon en kasbon?

Allen betreffen deze producten een lening aan een bepaalde instantie. De onderlinge verschillen zijn toewijsbaar aan de ‘emittent’, of de uitgever van het bedrijf of instituut aan wie u geld leent.
Zo wordt een kasbon uitgegeven door een bank. Een obligatie door een bedrijf of instituut. De staatsbon wordt uitgegeven door de Belgische staat. Als u op dit laatste product intekent ontleent u dus eigenlijk geld aan de Belgische overheid.

Lees meer